Alkategóriák beállításai

Az alkategóriák szerkesztésénél két plusz fület is találunk a szerkesztő oldalon. Az ezeken beállítható tulajdonságok feltétlen fontosak a termékek szerkesztése, megjelenítése szempontjából.

Különösen az alaptulajdonság jó megválasztására érdemes odafigyelni.

A webáruház alkategóriáinak beállításait bemutató videó

Megj. A videó nagyítható. A feliratok engedélyezésével további információk érhetők el.

Alaptulajdonságok beállítása


Az alkategóriák szerkesztésénél az „Alaptulajdonságok” fül kiválasztásával meg kell egy alaptulajdonságot és annak felvehető értékeit (Legalább 1, maximum 30.)

Az alkategóriák megtekintéseknél minden itt szereplő értékhez egy link jelenik meg, így a vásárló választhatja csak adott méretű vagy színű... termékek megjelenítését. Ha pl. 36.os cipőt, piros kisautót vagy 200*200-as matracot keres. A többi nem érdekli.

Az alaptulajdonságok használata teszi lehetővé, hogy pl. 30 különböző méretben elérhet termék ne 30 oldalon jelenjen meg a webáruházban.
Alkategória alaptulajdonságai
Alkategória alaptulajdonságai

Termékjellemzők beállítása


„Termékjellemzők” fül kiválasztásával adhatók meg a termékek összehasonlításánál használt tulajdonságok nevei. Mellettük a jelölőnégyzet kipipálásával a jelölt tulajdonságok a megjelenített termékkör szűkítésénél is felhasználásra kerül.
Az összehasonlító oldalon a vásárló összehasonlíthatja 3 termék legfontosabb jellemzőit.

Ha egy alkategóriában sok termék található, akkor a vásárló számára nagy segítség, hogy csak meghatározott tulajdonságokkal rendelkező termékeket kell végignéznie. A megjelenített termékkör szűkítésére használt tulajdonságokat a tulajdonságnevek mellett található jelölőnégyzetekbe helyezett pipákkal lehet kiválasztani.
Alkategória jellemzői
Alkategória jellemzői